Vaste Klanten (2)

Vorige week stelde ik de vraag: “Zijn molenaars dol op vaste klanten?”

Het antwoord van onze molenaar Anne Oosterdijk liet niet op zich wachten: “Ja, we zijn er dol op. En deze vaste klanten zijn blijkbaar ook dol op ons!”

Winkelchef Anne
Winkelchef Anne

Gisteren, zaterdag 12 november, was het weer een drukte van belang op de maalzolder van De Hoop. Restaurant & Partycentrum De Pleats uit Burgum haalde speltmeel om hun assortiment gebak te kunnen bakken. Pannenkoekburcht Nienoord uit Leek vertrok met hun tweewekelijkse bestelling pannenkoekenmeel en de familie Andringa van de Zomerweg uit Burgum haalde pannenkoekenmeel die ze bij hun melktappunt verkopen. Daarnaast waren er natuurlijk nog de  vele andere vaste klanten die de weg naar onze molen wisten te vinden. Blijkbaar wordt het werk van de molenaars van De Hoop erg gewaardeerd, want de klantenkring breidt zich steeds verder uit en we hebben het er als vrijwillige molenaars maar druk mee. Maar we doen het graag!

Gisteren hebben we weer een mijlpaal behaald, namelijk net zo veel verkocht als geheel vorig jaar, terwijl we nog een aantal weken te gaan hebben voordat de oliebollen op tafel komen. ( tip: Met meel van De Hoop smaken ze nog lekkerder!) Daarvoor dank aan al onze klanten! Wij zijn dol op u en u blijkbaar ook op ons!