Bezoek

ZIE ook onze HOMEPAGE

Openingstijden : Iedere zaterdag van 9:30 tot 13:30 uur. Toegang is gratis.  Ook de winkel is zaterdags gedurende genoemde tijd geopend.

De Hoop in 2015

Op andere dagen is de molen beperkt toegankelijk als de wieken draaien en de blauwe wimpel uit de kap van de molen steekt. Een bijdrage voor het onderhoud van de molen is zeer welkom.

Molenaars zorgen voor de molen, ouders voor hun kinderen. In onze molen bevinden zich steile trappen die minder geschikt zijn voor kinderen jonger dan 7 jaar en personen die slecht ter been zijn.

Informatie over de molen: De Hoop Nederlands 2018

Toegang op afspraak. Een privébezoek aan de molen  is na afspraak mogelijk mits er een vrijwillige molenaar beschikbaar is voor het gewenste tijdstip. De toegangsprijs bedraagt dan €2,50 per persoon met een minimum van €10.

Voor schoolklassen vanaf groep 5 is de molen alleen op afspraak toegankelijk. We verwachten dat de school per 3 à 4 kinderen zorg draagt voor een begeleider. De groepen kunnen per bezoek niet groter zijn dan 12 kinderen.

De molen kan op verzoek ook gebruikt worden voor trouwfotografie.

Adres van de molen. Mounepaed 21, 9262 NE Sumar

Wij verzoeken u om  niet te parkeren op het terrein van Transportbedrijf A.J. Postmus dat u eerder passeert voor u bij de molen bent.