Ze willen aandacht

Ze willen aandacht, de sponsoren op bijgaande afbeelding. Die aandacht krijgen ze van ons en van onze websitebezoekers. Kijk maar!

Maar, ze willen geen aandacht voor zichzelf. Hoewel, misschien toch wel een heel klein beetje.

Nee, ze willen aandacht voor Tytsjerksteradiel. Ze willen aandacht voor unieke en persoonlijke verhalen vertelt door inwoners uit de 17 dorpen. Je hoeft niet te lezen, gewoon luisteren, audio dus. Verhalen over heden, over verleden en over de toekomst. Maatschappelijke, sociale, culturele en ecologische verhalen, vertelt door onder andere kinderen, ouderen, boeren, museumdirecteuren en een enkele molenaar. Ze willen aandacht voor de Memory Route Tytsjerksteradiel.

Waar vind je die Memory Route T-diel?  Er zijn drie opties.

De eerste optie: Smartphone gebruikers krijgen gratis toegang tot de audiotour door middel van een paar eenvoudige stappen:

  1. Download gratis de app izi.TRAVEL op je smartphone
  2. Open de app(licatie) izi.TRAVEL
  3. Tik in de zoekbalk Tytsjerk, dan verschijnt de keuze voor de gids “Memory Route Tytsjerksteradiel” en ook voor “Vijversburg”. De keuze is aan jou.
  4. Je krijgt dan twee knoppen “DOORGAAN” of “VOORVERTONING”. Gewoon proberen. Er staan momenteel 62 verhalenvertellers voor je klaar om jou iets te vertellen. Zo ook molenaar Jan, verhaalnummer 11.
  5. En heb je alle verhalen van T-diel gehoord, dan valt er nog veel meer te (ver)halen binnen izi.TRAVEL, wereldwijde informatie.

De tweede optie: surf in je browser naar de memoryroute, daar kun je de verhalen ook beluisteren.

Tenslotte de derde optie: als facebook gebruiker kun je ook naar memoryroutefriesland .

Veel plezier ermee.