Bezoek

 

Openingstijden per 1 oktober 2020 in verband met de CORONA-crisis: de molen is gesloten voor bezoek. Op de begane grond is het nog wel mogelijk onze producten te kopen. Deze aangepaste winkel is open iedere zaterdag van 9:30 tot 13:30 uur.

(Normaal zijn de openingstijden: Iedere zaterdag van 9:30 tot 13:30 uur. Toegang is gratis.  Ook de winkel is zaterdags gedurende genoemde tijd geopend.)

De Hoop 2015

Op andere dagen is de molen wegens de CORONA-crisis helaas niet toegankelijk, ook niet als de wieken draaien en de blauwe wimpel uit de kap van de molen steekt.

Een bijdrage voor het onderhoud van de molen is zeer welkom.

Molenaars zorgen voor de molen, ouders voor hun kinderen. In onze molen bevinden zich steile trappen die minder geschikt zijn voor kinderen jonger dan 7 jaar en personen die slecht ter been zijn.

Informatie over de molen: De Hoop Nederlands 2018

Toegang op afspraak.

Wegens de heersende CORONA-crisis, TOT NADER ORDER GEEN TOEGANG OP AFSPRAAK. De volgende tekst is dus voorlopig NIET van toepassing. Een privébezoek aan de molen voor één of meerdere personen is na afspraak mogelijk mits er een vrijwillige molenaar beschikbaar is voor het gewenste tijdstip. De toegangsprijs bedraagt dan €2,50 per persoon met een minimum van €10,-. Voor schoolklassen vanaf groep 5 is de molen alleen op afspraak toegankelijk. We verwachten dat de school per 4 à 5 kinderen zorg draagt voor een begeleider. De molen kan op verzoek ook gebruikt worden voor trouwfotografie.

Adres van de molen. Mounepaed 21, 9262 NE Sumar

Parkeren. Op verzoek van de moleneigenaar (Gemeente T-diel) is het molenerf gesloten voor auto’s i.v.m. verzakkingen in grasmat, waardoor het maaien wordt bemoeilijkt. Dus u zult langs de weg moeten parkeren. Niet parkeren op het terrein van Transportbedrijf A.J. Postmus dat u eerder passeert voor u bij de molen bent.

Telefoon. Op werkdagen: 0512 372 556, secretaris-molenaar Harry Barentsen, bij geen gehoor  kies contact.