“De Hoop” voorlopig nog gesloten

In verband met de lockdown en het corona besmettingsrisico hebben de vrijwillige molenaars (70+ sers) van korenmolen De Hoop besloten om de gezamenlijke werkzaamheden voorlopig tot nader order stil te leggen. Ook wij willen het risico van virusoverdracht tot nul blijven reduceren. Dus moeten wij èn onze klanten dit nog maar even volhouden. Nadat de vaccinatie van de molenaars heeft plaatsgevonden hopen wij onze  activiteiten weer te gaan uitvoeren.

WINKEL: Uitsluitend bestellingen van minimaal €20,-  kunnen in behandelingen worden genomen, zie onze prijslijst op de winkelpagina. Wilt u bij uw bestelling uw telefoonnummer doorgeven zodat wij een afhaalafspraak op de molen kunnen maken. Geef per product de gewenste hoeveelheid aan en in welke verpakking u de levering wenst (n x 1 kg, of n x 2 kg, etc). Bestellingen gaarne per e-mail aan onze winkelchef Jan@adema-ingenieursbureau.nl 

Dat betekent dat er geen kleine bestellingen in behandeling worden genomen en de molen gesloten blijft voor publiek, dus op zaterdag  geen losse verkoop van meelproducten. Zodra we weer  operationeel zijn wordt dat uiteraard op deze website bekend gemaakt.

Wij wensen u in deze bizarre tijd veel sterkte toe. Op naar de lente, en blijf vooral gezond!