Coronavirus update 25 mei 2020

In verband met mogelijke besmetting werd op 16 maart j.l. besloten om de molen voor het publiek te sluiten. In de bestuursvergadering van de Stichting Korenmolen De Hoop is op 23 mei besloten dat de molen voorlopig gesloten blijft voor het publiek. Uw gezondheid en die van de molenaars en andere vrijwilligers staat voorop. Wij kunnen aan het advies van het RIVM, om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren tot de medemens, niet voldoen in de beperkte ruimte die de molen ons biedt. De molenaars zullen echter vanaf Pinksteren de molen weer bemannen tot ca. 12 uur om noodzakelijk onderhoud te kunnen uitvoeren.

Coronasluiting

BESTELLINGEN. Ondanks het feit dat we voor het publiek gesloten zijn, worden bestellingen van onze klanten gereedgemaakt en kunnen deze op zaterdag tussen 10 en 11 uur opgehaald worden op de begane grond. Bestellingen moeten voor donderdagavond binnen zijn om de zaterdag erop geleverd te kunnen worden, uiteraard voorzover we over voldoende voorraad beschikken. Bestellingen kunt u per e-mail richten aan de secretaris@dehoopsumar.nl of via whatsapp aan Harry Barentsen 0640090563. U krijgt per e-mail of telefoon bericht wanneer de bestelling niet per komende zaterdag geleverd kan worden. Producten worden verkocht conform de verpakking en de gewichten als aangegeven op de winkelpagina van deze website. Betalingen gaarne contant en gepast, aangeboden in een envelop. Maar er kan vanaf Pinksteren ook worden gepind.

Wij kunnen niet garanderen dat alle producten leverbaar zijn. Onze producten zijn afkomstig van korenmolen De Zwaluw in Burdaard. Aldaar kunt u op vrijdag en zaterdag terecht voor nog veel meer meelproducten. Zie Tollenaar voor meer informatie.